Здравейте , колеги. След 3-4 дни ще оглеждаме 1 такава 96-та г. за брат ми ( колата още пътува от Италия ) и се чудя какво точно да и гледам. Във форума няма много дизели описани , още по-малко 1,9 ,та имам въпроси. Прави ли се диагностика на двигателя и какво "хваща" - компресия , туро ,...такива неща. Който знае нека сподели , ако иска , за какво да внимавам . Преди време съм имал дизел , но не Алфа и не турбо. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпроси около 155 1.9 TD
Collapse
X
-
Компютър няма в 1.9ката...тоест диагностика като на твоята(ако е тази от подписа), забрави....
Аз лично карах Делта с тоя мотор...и мотора е пушка и върви много за 90кс, но...в днешно време като няма компютър и те гледат като нова форма на живот в повечето сервизи....мен ми отказаха в няколко от големите да ми я ремонтират...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от SatanismКомпютър няма в 1.9ката...тоест диагностика като на твоята(ако е тази от подписа), забрави....166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
колега рядко влизам в разделаи не съм видял че мислиш да копуваш такава...вече си я купил :P честито няма да съжаляваш много изрважлив мотор много върви изискава минимални средства а ти предоставя много качества
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Аз дори очаквах да е по-слаба (по-бавна) , обаче на връщане от София ,уж се откъснах доста напред от брат ми , след Дупница , на Джерман като го видях в огледалото 3-4 коли зад мен. Преди да я вземем я пробвах само на 1 паркинг и по 100м. черен път , но явно си върви колата.
П.П. Между другото , купих колата от познат (Кръсто , Къци) , чийто син Иван също влизал във форумаи кара 145jtd. Ванка , ако четеш издай се
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFAАз дори очаквах да е по-слаба (по-бавна) , обаче на връщане от София ,уж се откъснах доста напред от брат ми , след Дупница , на Джерман като го видях в огледалото 3-4 коли зад мен. Преди да я вземем я пробвах само на 1 паркинг и по 100м. черен път , но явно си върви колата.
П.П. Между другото , купих колата от познат (Кръсто , Къци) , чийто син Иван също влизал във форумаи кара 145jtd. Ванка , ако четеш издай се
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFAПървоначално публикувано от virusalfaТой е като вък в овча кожа,само че обратното-голфаджия с алфаТам 80 процента са имали москвичи в предишния си живот и са си голфаджии по рождение
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment